mandag 6. juli 2015

Kroatia, Tucepi

Grunnet eksamen og bachelor skriving orket ikke Christoffer og jeg å begynne å lete etter sommerferie i vår. Da vi søkte uken før ferie var det var lite innenfor vår prisklasse å finne på nett, så endte vi opp med å ta turen til Ticket fredag kveld (03.07), de hadde tilfeldigvis en ledig tur morgenen etter (!!) - lørdag - til et lite sted på Makarska Riviera i Kroatia, Tucepi. Vi takket ja og fortet oss hjem for å pakke!

Lørdag 4. Juli
Flyet gikk kl 0800, og etter en god flytur til Split var det videre med buss i nesten to timer før vi kom til leilighetshotellet vårt, Villa 3M! Kjempefint og stort, med fantastisk utsikt over sjøen og over til øyene Hvar og Brac.

Resten av dagen slappet vi av i leiligheten før vi spiste middag og kikket rundt i byen.

Søndag 5. Juli
Søndagen slappet vi av på stranden hele dagen før vi gikk opp i leiligheten for å dusje og spise litt lunch før vi skulle på et informasjonsmøte med Apollo ang. utflukter de arrangerer. Vi endte opp med å bestille tre turer; tirsdag - båttur til Hvar, onsdag - kajakktur utenfor Makarska og torsdag - vinsmaking i landsbyen Imotski! Så ligge på latsiden skal vi nok ikke! Hehe...


 

Mandag 6. Juli
Strand - strand - strand !! 










1 kommentar: